Ομοσπονδια Ταχυδρομικών Περιστεριών
Σε αυτο το σημειο παραθετουμε οτιδηποτε ειναι νεο, διοργανωσεις, εξελιξεις , εκλογες, βαλκανιαδες, επιση εκτακτες ανακοινωσεις. Τις ανακοινωσεις - νεα κλπ, μπορουμε να τις εχουμε σε μορφη ιντερνετ αλλα και σε εκτυπωσιμη μορφη για χρηση και εκτυπωση στον εκαστοτε συλλογο. Εδω θα βρειτε και διαφορες αιτησεις, δικαιολογητικα εγγραφης και αλλα χρησιμα εγγραφα.

Για να δειτε τις ανακοινωσεις σε εκτυπωσιμη μορφη πατηστε εδω

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ -
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2007 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Εντυπο συμμετοχης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2007

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΑΘΛΩΝ 2007

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  Ανακοινωσεις Ομοσπονδιας
Ανακοινωνεται οτι η ομοσπονδια μας δημιουργησε δικη της σελιδα στο Ιντερνετ. WWW.PIGEONRACEFED.GR. Tα μελη μπορουν να την επισκεπτονται και να πληροφορουνται για ανακοινωσεις, αποφασεις του Δ.Σ. και της Γ.Σ. , αποτελεσματα αγωνων και αλλα ενδιαφεροντα.


        Βαλκανιαδα
Ανακοινωνεται πως τον Ιανουαριο του 2008 ια γινει η Βαλκανιαδα στην Ρουμανια και η Ομοσπονδια θα συμμετεχει με τα καλυτερα περιστερια των αγωνων 2006 - 2007. Τα μελη πρεπει να παραλαβουν το ειδικο εντυπο απο τους συλλογους και να το συμπληρωσουν οπως πρεπει αφου πρωτα ενημερωθουν σωστα απο τους συλλογους. Ακομα ανακοινωνεται πως θα συμμετεχουμε στην Ολυμπιαδα του 2009 στην Γερμανια (αγωνες 2007-2008). Τα έξοδα θα καλυφθουν απο την Ομοσπονδία.


        Κολομποδρόμιο
Ανακοινωνεται πως θα συμμετεχουμε στο Κολομποδρομιο της FCI στο Βελγιο το 2007 που εχει τον τιτολ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ", με περιστερια των πρωταθλητών των συλλόγων μας και των πρωταθλητών της Ομοσπονδίας (συνολο 25 περιστερια) τα εξοδα, (20€ το περιστερι τα πληρωνουν οι εκτροφεις που συμμετεχουν με περιστέρι